Eerste zomertransfer in kannen en kruiken: 'Donny van de Beek voor 55 miljoen naar topclub'
Dennis Rosiers
| 1 reacties
Eerste zomertransfer in kannen en kruiken: 'Donny van de Beek voor 55 miljoen naar topclub'

Na maanden lijkt er een einde te zijn gekomen aan het geflirt tussen Donny van de Beek en Real Madrid. De Telegraaf meldt dat van de Beek deze zomer naar Madrid zal vertrekken. Met de transfer zou zo'n 55 miljoen euro gemoeid zijn.

De penningmeester van Ajax mag zich alweer in de handen wrijven. Volgens De Telegraaf zal Real Madrid 55 miljoen euro betalen voor de overgang van de middenvelder, die vaste waarde was in het elftal van Ajax dat vorig seizoen de titel won en de halve finale van de Champions League speelde. 

Ook dit seizoen is de centrale middenvelder een van de spilfiguren in het elftal van Erik ten Hag, met alweer zeven doelpunten en zes assists in de Eredivisie achter zijn naam. Van de Beek is een heel moderne middenvelder, die voetballend vermogen koppelt aan diepgang en een groot loopvermogen. 

Deze transfer betekent een streep door de rekening van Paul Pogba. De Franse wereldkampioen is al maanden op een zijspoor beland bij Manchester United en wil maar wat graag ploeggenoot worden van Eden Hazard en co. Een overgang lijkt door de transfer van van de Beek, die eerdere deze week nog 28ste eindigde in de verkiezing van de Gouden Bal, weinig waarschijnlijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties