beeBeerschot
lieLierse SK
0-1
Erwin Hoffer 90+1'
1-1
Datum: 25/02/2018 16:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
Losada start op de bank in generale repetitie van Beerschot Wilrijk tegen Lierse
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Volg Beerschot Wilrijk - Lierse hier LIVE

Losada start op de bank in generale repetitie van Beerschot Wilrijk tegen Lierse
Foto: © SC

Beerschot Wilrijk leeft toe naar de dubbele promotiefinale tegen Cercle Brugge. Als opwarmertje duelleren de Mannekes zondagmiddag met Lierse SK.

Marc Brys en zijn troepen trokken deze week naar naar het Spaanse San Pedro del Pinatar om de finale tegen Cercle voor te bereiden. Hoe Beerschot Wilrijk in de overbodige wedstrijd van de reguliere competitie voor de dag komt, wordt afwachten. Tom Pietermaat (enkelbreuk) en Alex Maes (hernia) ontbreken, net als Collins Tanor (verzwikte enkel). Voor de aftrap wordt een eerbetoon gehouden voor materiaalman Joske. (Lees er HIER meer over)

De selectie van Beerschot Wilrijk: Romo, Steelant, François, Dom, Swinkels, Prychynenko, Van den Bergh, Diarra, De Jonghe, Van Hyfte, Ekangamene, Essikal, Octavio, Messoudi, Boulaouali, Losada, Sappinen, Placca, Hoffer, Mbombo, Okotie.

Donkere wolken boven het Lisp

Opponent Lierse is momenteel vooral bezig met de toekomst van de club. De komst van een overnemer blijft uit, waardoor een vereffening en degradatie naar de Tweede Amateurliga dreigt voor de Pallieters.

In de laatste ontmoeting tussen beide Antwerpse ploegen zorgden de twee supporterskampen voor onrust. Lierse deed via de officiële kanalen een oproep tot sportiviteit. (Daar leest u HIER meer over)

De geblesseerden Vinck, Buysens, Joachim, Camargo en Hall ontbreken. Tahiri en Diarra zitten niet in de kern.

Tankt Beerschot Wilrijk vertrouwen met een zege of pakt Lierse de volle buit. Waag hier je kans bij UNIBET. (Lees er HIER meer over)

Meer nieuws

2e klasse