necNEC
wilWillem II
1-0
1-1
1-2
76'
Datum: 03/11/2006 20:15
Competitie: Nederlandse Eredivisie
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: De Goffert
NEC treft Willem II in de Eredivisie
Geert Bukkems
| 0 reacties
NEC treft Willem II in de Eredivisie
Foto: © SC

Vanavond wordt er slechts een wedstrijd gespeeld in de Eredivisie: NEC ontvangt Willem II in de Goffert. Een duel tussen de nummer dertien en nummer vijftien van de Eredivisie.
 
NEC kijkt met niet zoveel plezier terug op de laatste wedstrijd uit de Eredivisie: de Nijmegenaren gingen namelijk met 4-0 ten onder bij FC Twente in het Arke Stadion. Daarom zullen ze vandaag extra hun best doen om dit slechte resultaat enigszins te doen vergeten. De mannen van Mario Been staan op dit moment op een dertiende plaats en dat kan dus beter.
 
Bij Willem II gaat het nog slechter, de Tilburgers staan op dit moment op een vijftiende plek op vier punten afstand van NEC. Vorige week werd er verloren met 1-0 van de nummer laatst: Sparta Rotterdam, dat daarmee hun eerste overwinning van het seizoen boekte. Dus ook de Tilburgers zullen vanavond hun uiterste best doen om een goed resultaat te behalen.
 
Bij NEC is Manchester United-huurling Chris Eagles geblesseerd aan zijn bovenbeen en daarom zal hij vanavond niet in actie komen tegen Willem II. De Tilburgers missen twee spelers, namelijk Mounir El-Hamdaoui en doelman Tristan Peersman.
 
Aanvang: Vanavond om 20.15u
Scheidsrechter: Van Sichem
Stadion: de Goffert, Nijmegen

Meer nieuws