Zowel Ajax als PSV in actie vanavond

Zowel Ajax als PSV in actie vanavond
Foto: © SC

In de Holland Casino Eredivisie staan er vanavond drie wedstrijden op het programma. AZ wist zich gisteravond al vast te nestelen in de top 5. Het is aan Ajax en PSV om dat voorbeeld te volgen. Hieronder volgt een korte voorbeschouwing over de wedstrijden van vanavond.

ADO Den Haag - PSV
PSV staat voor de moeilijke verplaatsing naar ADO Den Haag. ADO is vooral thuis een sterke ploeg en met het fanatieke publiek kan de thuisploeg het iedereen moeilijk maken. PSV had een zeer geslaagde seizoensstart met een 19 op 21. Afwachten of PSV deze reeks kan doorzetten vanavond.

Ajax - Heerenveen
Ajax krijgt Heerenveen op bezoek. De Friesen hebben een moeizame seizoensstart achter de rug. De ploeg werd grotendeels vervangen en nog belangrijker verjongd. Dit heeft Heerenveen toch wat punten gekost. De laatste weken was er echter duidelijk beterschap zichtbaar. Ajax speelt geen goed voetbal, meer dan een vierde plaats zit er op dit moment dan ook niet in.

FC Den Bosch - RBC Roosendaal
Den Bosch - RBC is een heel belangrijke wedstrijd met het oog op degradatie. Beide ploegen staan onderin de rangschikking en kunnen een driepunter heel erg goed gebruiken. RBC staat enigszins tegen de verwachtingen op deze lage positie, de ploeg uit Roosendaal versterkte zich goed en leek een rustig seizoen tegemoet te gaan. Van promovendus Den Bosch lag het wel in de verwachtingen dat het een zwaar seizoen ging worden. Vanavond kunnen beide ploegen een goede stap richting middenmoot zetten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties