Tottenham verslaat Middlesbrough

Yves Dekoning

Tottenham - Middlesbrough 2-0

Tottenham kan dan toch nog winnen. Na zes nederlagen op rij werd Middlesbrough met 2-0 verslagen. De bezoekers domineerden in de eerste helft, maar konden voor weinig dreiging zorgen. Net voor rust verloor Boro Frank Queudrue. Hij kreeg rood na een zware tackle op Noé Pamarot.

Vlak na de pauze kwam de thuisploeg 1-0 voor. Jermain Defoe werkte een voorzet van Pedro Mendes in doel. Invaller Fredi Kanouté maakte er nog 2-0 van en bezorgde zo Martin Joll zijn eerste punten als manager van Tottenham. Door de nederlaag ziet Boro Man Utd over zich wippen naar de vierde plaats.

Tottenham: Robinson, Pamarot, King, Naybet, Atouba, Ricketts, Pedro Mendes, Carrick, Ziegler, Keane, Defoe.

Middlesbrough: Schwarzer, McMahon, Southgate, Riggott, Queudrue, Parlour, Zenden, Boateng, Downing, Viduka, Hasselbaink.