Bologna wil Mutu in ruil voor Meghni

K M
| 0 reacties
Bologna wil Mutu in ruil voor Meghni
Foto: © SC

Bologna heeft aan Juventus Turijn gevraagd om Adrian Mutu te wisselen voor Mourad Meghni. De voorzitter van de Rossoblu, Giuseppe Gazzoni Frascara, deed zijn verhaal in de Gazzetta dello Sport.

Frascara vertelde dat hij verschillende boden had gekregen voor de 19-jarige Meghni en hij beseft dat hij zijn sterspeler niet zal kunnen houden. Hij is dan ook bereid de Kleine Zidane, zoals hij in Frankrijk wordt genoemd, voor 9,5 miljoen euro te laten gaan.

Voor Juventus heeft Frascara echter een speciaal voorstel. Zij moeten niet zoveel op tafel leggen als ze Adrian Mutu in de transfer willen betrekken. Frascara was immers van plan om in december de Roemeense spits naar zijn ploeg te halen, maar wist niet dat Juve hetzelfde van plan was.

Frascara wil echter nog altijd Mutu in zijn ploeg en wil hem daarom bij een mogelijke transfer van Meghni naar de Oude Dame betrekken. De bij Chelsea ontslagen spits zou een jaartje uitgeleend kunnen worden aan de Rossoblu terwijl Juventus volop kan genieten van de techniek van Meghni.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties