Schollen ook in Breda geen titularis

Philippe Crols
| 0 reacties
Schollen ook in Breda geen titularis
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zit Davy Schollen niet echt mee. Sinds hij van Sint Truiden naar Genk vertrok kon hij nooit echt aanspraak maken op een basisplaats. Dan verhuisde hij maar naar NAC Breda waar hij vorig jaar titularis was. Dit jaar lijkt hij echter pas tweede keus te zullen worden. 

Davy Schollen stond afgelopen zondag tegen Feyenoord nog wel onder de lat, maar meer dan waarschijnlijk zal hij zijn basisplaats moeten afstaan aan Arno van Zwam. Schollen keepte in de voorbereiding al niet echt super en ook tegen Feyenoord ging hij volgens zijn coach bij minstens een doelpunt in de fout. Schollen kreeg het nieuws gisterenmorgen te horen en was natuurlijk aangeslagen. 

Met de 35-jarige van Zwam kiest NAC-coach Ton Lokhoff voor meer ervaring. Hij moet ook de nodige rust brengen en dat is vooral iets wat Schollen niet kon. Lokhoff benadrukt wel dat Schollen zeker niet het hele seizoen op de bank zal zitten. "Hij is prof en een prof moet kunnen omgaan met tegenslagen en deze ook overwinnen. Wij gaan hem daar ook bij helpen en dan komt het wel goed", aldus de coach van Schollen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties