FC Keulen: "Laat Podolski met rust"

Nils Vanbellingen
| 0 reacties
FC Keulen: "Laat Podolski met rust"
Foto: © SC

Duitse eersteklasser FC Keulen heeft gereageerd op de vele speculaties omtrent een mogelijke transfer van supertalent Lukas Podolski: "Voor de winterstop zullen er géén transfer- en contractonderhandelingen met Podolski plaatsvinden". Zo luidt de verklaring die door speler en club overeengekomen zijn en die op de website van Keulen te lezen is.

De verklaring gaat nog verder: "Tot aan de winterstop zullen noch de club, noch de speler of diens raadgevers op speculaties of vragen omtrent contractgesprekken antwoorden." Hiermee hoopt Keulen een einde te kunnen maken aan het thema-Podolski: "De huidige publieke discussie is allesbehalve bevorderlijk voor Lukas en zijn ontwikkeling als voetballer. Dit steunen wij niet langer. We zullen ons op een later tijdstip met Lukas en zijn raadgevers samenzetten om in alle rust over de toekomst van de speler te praten", aldus een duidelijk geirriteerde Wolfgang Overath, voorzitter van de Geißböcke.

Podolski was zelf ook duidelijk: " Tijdens de komende weken gaat al mijn concentratie naar FC Keulen en de voorbereiding op het WK. Al de rest is momenteel niet aan de orde." Poldi vond dit seizoen al twee keer de weg naar de netten voor de Duitse promovendus. De 19-jarige spits kwam ondertussen ook al 17 keer voor de Duitse nationale ploeg uit. Daarbij scoorde hij tien keer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties