Anastasiou kan naar N'landse middenmoters

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Anastasiou kan naar N'landse middenmoters
Foto: © SC

De mogelijkheid bestaat dat Ajax-aanvaller Yannis Anastasiou nog tijdens de winterstop vertrekt bij de Amsterdammers. De Griekse spits komt in de Amsterdam ArenA maar heel weinig tot spelen toe en met de komst van Heerenveen-spits Klaas-Jan Huntelaar moet er zeker iemand vertrekken. Naar verluidt hebben NEC Nijmegen, Willem II en zijn oude club Roda JC interesse in hem.

Het contract van de 32-jarige ex-aanvaller van RSC Anderlecht loopt op het einde van dit seizoen af bij Ajax. Dan kan hij transfervrij de club verlaten, maar Ajax heeft de Griek beloofd dat bij een tussentijds vertrek naar een binnenlandse ploeg er ook geen vergoeding zal gevraagd worden. Als hij naar het buitenland zou vertrekken, wil Ajax wel graag een transfersom.

Anastasiou speelde voor zijn periode bij Ajax al vier seizoenen bij Roda JC. In 114 wedstrijden scoorde hij 48 keer. Anastasiou werd door Ajax destijds binnengehaald als noodgreep van de toen inderhaast vertrokken Zweed Zlatan Ibrahimovic naar Juventus Turijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties