Kortrijk opnieuw gekortwiekt?

Kortrijk opnieuw gekortwiekt?
Foto: © SC

K.V. Kortrijk speelt een sterke tweede seizoenshelft en is net na Deinze de tweede beste ploeg van de terugronde.  K.V. Mechelen voelt reeds de hete adem van de West-Vlamingen in de nek en in Kortrijk beginnen ze stilaan te dromen van een eindronde.  Nu ziet het ernaar uit dat het euvel dat Kortrijk punten kostte in de heenronde terug gaat opspelen.  

Kortrijk heeft een krappe kern en dus weinig ruimte om het uitvallen van sterkhouders op te vangen zonder aan kwaliteit in te boeten.  Vorig jaar kostte dat de ploeg ook al een schitterend seizoen en nu, in volle race voor de eindronde, vielen op één week tijd twee spelers langdurig uit.   Daniel Calvo is voor maanden out met een knieblessure en Bas Vervaeke blesseerde zich in de Bekerpartij tegen Club Bruge na een stevig duel met Jonathan Blondel.  Waarschijnlijk liep hij hierbij en meniscusletsel op en is ook hij dus zeer lange tijd onbeschikbaar.  

Kortrijk kan dit missen als kiespijn, zeker nu maar liefst 6 spelers ook nog eens met gele dreiging dienen te kampen.  Dit weekend mist de ploeg door schorsing ook al topschutter Landu Tubi voor de wedstrijd tegen Oostende.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties