Broers Holm tekenen bij in Oslo

Broers Holm tekenen bij in Oslo
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De halfbroers Daniel Fredheim Holm en Thomas Holm hebben hun contract bij de Noorse club Vålerenga verlengd. Hun nieuwe verbintenis loopt tot het einde van het seizoen 2009.
Sportdirecteur Jan Erik Aalbu is blij met de contractvernieuwing: “Wij zijn blij dat ze de volgende drie seizoenen bij Vålerenga willen blijven. Het is een goede zaak omdat ze twee solide spelers zijn en hun bijdrage aan het team is belangrijk. Een beter paascadeau hadden we onze supporters niet kunnen geven”, aldus Aalbu. 
Beide spelers zitten normaal gezien in de basis voor de eerste wedstrijd van het seizoen aanstaande maandag tegen Tromsø. De broers wilden absoluut de contractbesprekingen achter de rug hebben voor de start van het nieuwe seizoen zodat ze zich volledig op de wedstrijden kunnen concentreren.
 
“Ik ben blij dat we dit achter de rug hebben”, aldus Daniel. “De onderhandelingen hebben lang geduurd, dus is het goed dat we tot een overeenkomst zijn gekomen nog voor het seizoen terug begon” geeft Thomas mee.
 
Eerder dit jaar was er sprake van dat Daniel Fredheim Holm misschien zijn contract niet zou verlengen omdat hij niet tevreden was met het bedrag dat Vålerenga hem wou bieden. Er werd in de Noorse pers gesuggereerd dat hij aanbiedingen had vanuit het buitenland, naar verluidt van SC Heerenveen, waar ook Thomas al eens actief was. 


Foto: vlnr Daniel Fredheim Holm, Jan Erik Aalbu, Thomas Holm (Arild Rønsen)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eliteserien

Nieuwste reacties