Van Marwijk krijgt warm onthaal bij Feyenoord

Bert Van Houtte
| 0 reacties
Van Marwijk krijgt warm onthaal bij Feyenoord
Foto: © SC

De terugkeer van Bert Van Marwijk in De Kuip, wordt gezien als een goeie beslissing. Vooral de achterban van Feyenoord, gaf de nieuwe sportieve baas een warm onthaal, toen de oefenmeester in publiek werd aangebracht. 

De 55-jarige trainer kreeg van de fans een bos bloemen, de man kreeg ook nog wat raad mee van enkele supporters van de Rotterdamse club. Sommige supporters willen grote schoonmaak in de selectie, de andere supporters zwaaien met gelukwensen voor hun nieuwe trainer.

Bert Van Marwijk begint aan zijn tweede dienstverband in De Kuip, de trainer was al actief bij Feyenoord tussen 2000 en 2004. Hij liet verstaan dat er goeie hoop bestaat dat men een goed elftal kan opstellen. Van Marwijk heeft om deze reden geen opstapregeling in zijn contract heeft laten neerschrijven.

Van Marwijk had ook een groot gesprek met technisch-manager Peter Bosz, hij is er zeker van dat ze samen een goed eltal tussen de krijtlijnen kunnen plaatsen. De oefenmeester liet verstaan dat hij vooral rust en duidelijk wil het komende seizoen.  Hij liet weten geen problemen te hebben omdat hij niet de eerste keuze was van Feyenoord. De oefenmeester liet weten dat hem dat niet echt kan storen, hij doet het enkel omdat hij het zelf echt wil.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties