Treviso trekt aan en laat vertrekken

Treviso trekt aan en laat vertrekken
Foto: © SC

Treviso draaide afgelopen seizoen een grijs seizoen in de Serie B en wil dat scenario een tweede keer vermijden. Nadat het eerder al 6 spelers van ploegen uit de Serie A aantrok, wist het vrijdagavond nummer 7 af te ronden. De ex-ploeg van Walter Baseggio kan echter niet op tegen het geld van de Italiaanse hoogste klasse en diende tevens een basisspeler te laten vertrekken.
 
Paulo Vitor Barreto (foto) zal komend seizoen de kleuren van Treviso verdedigen. De uitleenbeurt van de 22-jarige aanvaller kwam echter pas tot stand nadat de Braziliaan zijn contract bij Udinese tot 30 juni 2012 verlengde. Carlos Adrian Suarez Valdez zal dan volgend seizoen weer in de Serie A te bewonderen zijn. De 24-jarige verdediger verruilde Treviso voor een vijf-jarig contract bij Reggina.
 
In de marge van dit nieuws kan Voetbalkrant.com u nog enkele kleinere transfers uit Italië melden. Nadat hij vorig seizoen verhuurd werd aan Colo Colo, wordt Alexis Sanchez door Udinese voor nog een seizoen verhuurd, maar ditmaal aan River Plate. Monza is er dan weer ingeslaagd om in co-ownership Andrea Ferrari van Atalanta Bergamo over te nemen. Ten slotte kwam Spezia tot een akkoord met Fiorentina om Guilherme Do Prado voor nog een seizoen aan zijn kern toe te voegen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties