Blessure King stemt Martin Jol pessimistisch

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Blessure King stemt Martin Jol pessimistisch
Foto: © SC

Martin Jol, de Nederlandse manager van Tottenham Hotspur, is pessimistisch gestemd over de blessure van de Engelse international Ledley King. Het herstel duurt langer dan verwacht. Half juni onderging de verdediger een meniscusoperatie aan de linkerknie en verwacht werd dat de afwezigheid van de speler beperkt zou blijven tot zo'n twee maanden van inactiviteit. De 26-jarige speler zou nu pas halverwege oktober zijn rentree kunnen maken op de Engelse voetbalvelden.

"Ik kan nog geen datum vooropstellen. Ik ben erg gefrustreerd. Ik kan nu niets anders doen dan hard werken en daarna zo snel mogelijk weer van waarde worden voor de ploeg", aldus King in de Engelse krant The Guardian. Voor Martin Jol is het nieuws over King een tegenslag want hij beschouwt de Engelsman als een zekerheid in zijn verdediging.

King, de aanvoerder van The Spurs, is wel erg blessuregevoelig. In april 2006 liep hij een gebroken middenvoetsbeentje op waardoor hij het WK in Duitsland misliep. Eind december van vorig jaar liep hij dan weer een knieblessure op, waardoor hij opnieuw vier maanden geblesseerd moest toekijken. Eerder in zijn loopbaan had hij ook al eens last van een heupblessure en een beenbreuk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties