Vanden Borre: 'Geen titularis bij Fiorentina'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Vanden Borre: 'Geen titularis bij Fiorentina'
Foto: © SC

Anthony Vanden Borre is terug in het land. De ex-speler van RSC Anderlecht is volop bezig met de voorbereiding met zijn nieuwe club Fiorentina op de seizoensstart in de Italiaanse Serie A, maar speelt woensdag met de Rode Duivels tegen Servië. De krant Het Laatste Nieuws vroeg zich af hoe het met de Brusselaar gaat.

"Ik gedraag me in Italië zoals altijd en ik voel me goed bij Fiorentina. Ik geef daar het volle pond. De voorbereiding was keihard. We gingen een maand of stage en kregen maar om de drie à vier dagen wat rust. We trainden zowel op het veld als in de bergen", aldus Vanden Borre.

"De competitie is nog niet begonnen, maar ik speelde wel al in een aantal oefenwedstrijden. Soms was dat als rechtsmidden, soms ook als rechtsachter. Een basisplaats pakken wordt sowieso niet makkelijk want voor elke positie zijn er wel drie of vier jongens die in aanmerking komen", aldus Vandenborre.

Anderlecht-trainer Francky Vercauteren hoopte dat Vanden Borre zou uitgroeien tot zijn gewenste box-to-box-speler maar met die opmerking moest het paarswitte jeugdproduct eens lachen. "En hebben ze hem al gevonden? En is het een goeie?", besluit Vanden Borre.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties