Zalayeta en Blasi tekenen bij Napoli

Zalayeta en Blasi tekenen bij Napoli
Foto: © SC

Napoli heeft gehoor gegeven aan het verzoek van de supporters. Die vonden dat hun ploeg niet voldoende versterkt was. De promovendus ging op zoek naar versterking en vond die bij een andere promovendus. Emanuele Blasi en Marcelo Zalayeta (foto) komen immers over van Juventus.
 
Zalayeta begon zijn carrière bij Danubio Montevideo en na een passage via Penarol Montevideo verhuisde de aanvaller naar Juventus. Aan een basisplaats geraakte hij er nooit en de Uruguayaan werd meermaals uitgeleend aan ploegen zoals Perugia, Empoli en Sevilla. Bij Juventus speelde hij 101 competitiewedstrijden en vond hij 16 maal de weg naar de netten. Napoli neemt 50% van zijn transferrechten over waarna Zalayeta een contract voor 4 seizoenen ondertekende.
 
Blasi speelt al sinds 2003 voor Juventus na eerder voor AS Roma, Lecce en Perugia gespeeld te hebben. Juve leende ook hem uit aan Parma en Fiorentina waardoor hij slechts 40 competitiewedstrijden verdeeld over 2 seizoenen voor De Oude Dame speelde. Ook bij de middenvelder neemt Napoli 50% van zijn transferrechten over en Blasi krijgt een contract voor de komende 5 seizoenen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties