Gomes wil niet meer bijtekenen bij PSV

Kristof Blomme
| 0 reacties
Gomes wil niet meer bijtekenen bij PSV
Foto: © SC

Gomes is boos op PSV. De Nederlandse club beloofde hem een contractverlenging tot 2013, maar liet niets meer van zich horen. De Braziliaanse doelman wil nu niet meer bijtekenen.

In de zomer vond er een gesprek plaats tussen doelman Gomes en diens club PSV. Tijdens dat gesprek stelde PSV voor om het contract van de Braziliaan open te breken tot 2013. Daar wou hij gretig op ingaan. Sindsdien liet de club echter niks meer van zich horen. Gomes is ontgoocheld en wil ondertussen niet meer bijtekenen. 

"Het is niet meer hetzelfde", doet Gomes zijn verhaal in Voetbal International. "Het gaat niet meer zo goed als de vorige jaren. Dat heeft te maken met de manier waarop de organisatie de laatste tijd tewerk gaat. In september had Jan Reker toegezegd dat de contractverlenging tot 2013 in orde zou komen. Ze zijn die afspraak echter niet nagekomen. Ze hebben nadien nog een vergadering belegd om alsnog het contract te regelen, maar dat wil ik niet meer", aldus een boze Gomes. 

"Het heeft niks met geld te maken", gaat hij verder. "Ik ben mijn vertrouwen in de clubleiding kwijt. Het goede gevoel is weg. Ik heb altijd mijn volste vertrouwen aan de club gegeven. Ik wil op dezelfde manier worden terugbetaald, maar dat is niet gebeurd." Ook de trainerskwestie zit de goalie niet lekker. "De trainer is plots weg, dan krijgen we een trainer voor een paar weken. In januari komt er opnieuw een trainer en die blijft ook maar enkele maanden. Dat is geen goede zaak."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties