Ontgoocheling en extase na Schalke-Wolfsburg

Nico Wieme
| 0 reacties
Ontgoocheling en extase na Schalke-Wolfsburg
Foto: © SC

VfL Wolfsburg ging gisteren verrassend winnen op het veld van Schalke 04. De ploeg uit Gelsenkirchen had zich vorig weekend naar de derde plaats geschoten, maar dreigt die nu weer te moeten afstaan. De Wolven zijn met 12 op 12 uitstekend op dreef.

Gemengde reacties gisteren na de verrassende overwinning van VfL Wolfsburg op het veld van Schalke 04. Mirko Slomka kon zijn ontgoocheling maar moeilijk verbijten. De Schalketrainer besefte als geen ander welke kans zijn ploeg had laten liggen. “De ontgoocheling is zeer groot. Als trainer ga je ervan uit dat je na de voorsprong de wedstrijd gewoon kan uitspelen. Als ik eerlijk ben, moet ik toegeven dat dit een zeer bitter thuisnederlaag is.” Slomka hekelde de euforie die afgelopen week in de pers heerste rond zijn ploeg. “Wij hebben daar nooit aan meegedaan. We moeten ons nu op de komende wedstrijden concentreren.” Te beginnen komende week in de Champions League tegen FC Porto.
 
Niets dan blije gezichten uiteraard in het bezoekende kamp. VfL-trainer Felix Magath (foto) roemde zijn Braziliaan Grafite. “Grafite heeft een topprestatie geleverd. Hij was excellent. We hebben gewonnen omdat Schalke al met de Champions Leaguewedstrijd bezig was. We hebben ook wel wat geluk gehad. Voor ons was de overwinning hier eerder gevleid.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties