Riise moet niet weg

Riise moet niet weg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steeds meer doken de laatste weken geruchten op dat Liverpool FC John Arne Riise van de hand wil doen. De linksachter mag echter nog steeds op Anfield blijven voetballen.

Vooral sinds zijn owngoal tegen Chelsea leek de tijd voor John Arne Riise rijp om andere oorden op te zoeken. De Noorse vleugelverdediger speelde de laatste maanden bitter weinig en kon zijn niveau van vroeger onder Rafael Benitez nog zelden evenaren. De toekomst van Riise bij de Reds is onzeker. Hij heeft nog een overeenkomst voor één seizoen. Als Liverpool geld wil vangen moeten ze hem nu van de hand doen. 

Benitez geeft de voorkeur aan Fabio Aurelio en Alvaro Arbeloa, maar is toch tevreden over Riise. De Spaanse manager is heel tevreden over de inzet en de professionele houding van Riise. De 27-jarige Noor mag ook volgend seizoen bij Liverpool blijven, maar de kans is groot dat hij opnieuw weinig aan spelen zal toekomen. Benitez is bereid om te praten met geïnteresseerde clubs. Als die met voldoende geld over de brug komen, mag Riise zijn koffers pakken.  


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties