Lazio tast diep in de geldbeugel voor Zarate

De Nijs Michael
| 1 reacties
Lazio tast diep in de geldbeugel voor Zarate
Foto: © SC

Het Italiaanse SS Lazio heeft de Engelse teams Birmingham City en Portsmouth afgetroefd in de strijd om Mauro Zarate, maar de Romeinen moeten daarvoor wel diep in de geldbeugel tasten.

Lazio moet namelijk 25 miljoen euro op tafel leggen, al krijgen de Romeinen daarvoor wel meerdere jaren de tijd. Zo zal Zarate volgend seizoen op huurbasis overkomen van het Qatarese Al Sadd, daarvoor moet Lazio 3,5 miljoen euro neertellen. Vervolgens kan de Argentijn in 2009 een half contract in Rome tekenen, tenminste als Lazio dan nog eens 6,5 miljoen euro overschrijft op de rekening van Al Sadd. Tot slot moet Lazio in 2010 dan nog eens 15 miljoen euro betalen. 

Zarate heeft echter nog geen medische testen ondergaan, waardoor een transfer eventueel nog kan afspringen. Maandag staat de medische keuring op het programma, waarna de jeugdinternational een eerste persconferentie zal geven. Intussen reageerde Zarate wel al een eerste maal in de Italiaanse pers. "Ik kies voor Lazio omdat het een geweldige club is. Ik ben erg blij om hier te zijn en wil zo snel mogelijk aansluiten bij de selectie", klonk het bij Football Italia.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties