Lincoln zal mogen opkrassen bij Galatasaray

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Lincoln zal mogen opkrassen bij Galatasaray
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lincoln, een Braziliaans 'enfant terrible' die zich ook de vorige seizoenen bij Schalke 04 op dat vlak niet onbetuigd liet, zal na één seizoen alqeer zijn koffers mogen pakken bij Galatasaray. De Turkse club is niet tevreden met diens 'instelling'.

Galatasaray betaalde vorig seizoen vijf miljoen euro om de Braziliaan naar de Bosporus te lokken. Bij Schalke kende hij ondanks zijn wispelturig gedrag toch drie degelijke seizoenen, maar zijn eerste seizoen in Turkije was ronduit teleurstellend met maar zeventien optredens en twee invalbeurten die samen toch nog goed waren voor vijf treffers.

Lincoln wekte het Galatasaray-bestuur vorige maand al op de zenuwen toen hij een week later dan afgesproken kwam opdagen voor de eerste trainingen. Hij kreeg daarvoor een boete, maar zijn manier van doen wekte toch heel wat wrevel op bij zijn medespelers. Bovendien zou de Braziliaan ook al enkele keren blessures hebben geveinsd. Lincoln heeft ondertussen al te horen gekregen dat hij mag vertrekken uit Istanbul als hij een nieuwe club heeft gevonden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties