Ruzie tussen Partizan en de Servische bond

De Nijs Michael
| 2 reacties
Ruzie tussen Partizan en de Servische bond

Het zit er bovenarms op tussen Partizan Belgrado en de Servische voetbalbond. De club eist haar spelers die actief zijn op de Spelen namelijk terug, maar de voetbalbond weigert om in te gaan op de vraag van Partizan.

Het internationaal sporttribunaal besliste eerder deze week dat clubs het recht hebben om hun spelers terug te roepen van de Olympische Spelen en Partizan Belgrado is de eerste club die ook effectief de daad bij het woord voegt. De Servische topclub wil dat Zoran Tosic en Ljubomir Fejsa terugkeren naar de club. "Natuurlijk willen we dat Servië het goed doet, maar we hebben geen andere keuze want enkele belangrijke spelers zijn geschorst of geblesseerd", klinkt het bij Partizan.

Bondscoach Miroslav Djukic is echter niet van plan om zijn twee spelers terug te laten keren naar hun club.  "De vraag van Partizan is lachwekkend. Als we daar op ingaan, zijn alle spelers er straks vandoor en zitten we hier met een circus in plaats van een voetbalteam dat zich voorbereidt op wedstrijden", aldus de trainer. Leuk detail: vorig seizoen was huidig bondscoach Djukic nog aan de slag als hoofdtrainer bij Partizan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Olympische Spelen

Nieuwste reacties