De Mul blijft toch bij FC Sevilla

Mathias Dumarey
| 8 reacties
De Mul blijft toch bij FC Sevilla

Tom De Mul heeft besloten om dit seizoen nog eens te proberen een basisplaats af te dwingen bij de Spaanse topklasser FC Sevilla. Onze landgenoot putte veel zelfvertrouwen nadat hij uitstekend presteerde op de Olympische Spelen in Beijing.

Het zag er lange tijd naar uit dat Tom De Mul uitgeleend zou worden aan een andere Spaanse eersteklasser. Real Valladolid en FC Malaga waren in de running voor de geboren Antwerpenaar. Uiteindelijk heeft de flankaanvaller beslist om het dit seizoen nog eens in Sevilla te proberen.

"Ik hoop dat ik mijn prestaties van op de Olympische Spelen ook eens in clubverband zal mogen tonen. Dan moet ik automatisch ook aan meer speelminuten komen. Bovendien ben ik na een aanpassingsjaar helemaal klaar voor de Primera Division", zegt De Mul in de krant Het Laatste Nieuws.

Tom De Mul heeft in Andalusië nog een contract lopen tot de zomer van 2012. Hij verruilde vorig jaar Ajax Amsterdam voor een Spaans avontuur. Vorig seizoen kwam de Rode Duivel nauwelijks in actie bij de tweevoudige winnaar van de UEFA-beker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties