Mpenza krijgt er een Franse ploegmaat bij

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Mpenza krijgt er een Franse ploegmaat bij

Laurent Robert, een echte clubhopper, heeft andermaal een nieuw team gevonden. Hij gaat aan de slag bij AE Larissa, de Griekse club waar ook onze landgenoot Mbo Mpenza tegenwoordig zijn centen opstrijkt.

Laurent Robert tekende gisteren een verbintenis voor twee seizoenen bij AE Larissa. De Griekse vereniging is al de zesde club in vier jaar tijd voor de Fransman. Robert (33) was in het begin van zijn carrière aan de slag bij Paris St.-Germain en Newcastle United (foto). Vanaf het seizoen 2005/6 raakte de carrière van de middenvelder in het slop. Hij verbleef bij FC Portsmouth en Benfica Lissabon en ook een avontuur bij UD Levante draaide op niets uit.

Robert speelde vorig seizoen een half jaar voor Derby County, maar voldeed niet bij de club die amper punten haalde in de Premier League. Nadien trok hij naar FC Toronto, maar daar werd zijn contract ontbonden. Bij AE Larissa, de nummer zes van vorig jaar in de Alpha Ethniki, vindt Robert zijn ex-Newcastle-ploegmaats Nikos Dabizas en Nolberto Solano terug.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties