'Steppe betere versie van Van der Sar'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Steppe betere versie van Van der Sar'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kenny Steppe werkte woensdag zijn eerste training af bij SC Heerenveen. Hij moet in het Abe Lenstra Stadion de concurrentie aangaan met een andere landgenoot, Brian Vandenbussche, maar die vreest nog niet voor zijn plaats.

"Kenny Steppe is hier nog maar pas dus ik denk niet dat hij al in het doel zal staan tegen Heracles Almelo. Heerenveen is ook een stapje hoger dan Germinal Beerschot. En hij heeft het nog niet echt. Ik denk dat hij vooral voor de lange termijn gehaald is", aldus een scherpe Brian Vandenbussche in het Nederlandse voetbalweekblad Voetbal International.

Veel lovender woorden hoor je bij Steppe's ex-trainer Harm Van Veldhoven. "Kenny heeft zeer goede reflexen. Hij heeft ook een zeer goede techniek, voetbalt uitstekend mee en kan heel goed presteren onder druk. Als ik hem met iemand moet gaan vergelijken, wel dan zeg ik dat hij een verbeterde versie is van Edwin Van der Sar", aldus Van Veldhoven. 

"Het spijt mij voor Vandenbussche, maar Steppe is een topkeeper. Heerenveen zal hem zo snel mogelijk gebruiken. Dit is een jongen die gemaakt is voor de absolute top. Nederland zal ook snel te klein zijn", besluit Van Veldhoven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties