Oude tribune Telstar wijkt voor multifunctioneel hoofdgebouw

Oude tribune Telstar wijkt voor multifunctioneel hoofdgebouw

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aanstaande vrijdag neemt Telstar officieel afscheid van de oude Westtribune. Die moet namelijk tegen de vlakte voor de bouw van een nieuwe multifunctionele hoofdtribune.

Telstar wil echter op gepaste wijze afscheid nemen van de Westtribune. Daarom heeft de commerciële stuurgroep in overleg met de directie van Telstar besloten het afscheid met enig ceremonieel plaats te laten vinden.  

Telstar heeft er voor gekozen oud-spelers en oud-trainers een rol te laten spelen in deze happening. Deze hebben ook herinneringen aan de Westtribune en zij kunnen dat deze avond nog één keer naar boven halen. Meer dan 300 oud-spelers en oud-trainers hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen. 

De avond zal voor de voormalige Witte Leeuwen starten met een ouderwets saté buffet in het al even oude en roemruchte paviljoen Schoonenberg. In aanloop naar de wedstrijd Telstar - Eindhoven, diezelfde avond op Sportpark Schoonenberg, zullen anekdotes verzameld worden die zoveel als mogelijk op de avond gedeeld gaan worden met het publiek. Na de wedstrijd gaan de oud-spelers op passende wijze het afscheid vorm en inhoud geven. De avond wordt met vuurwerk afgesloten. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties