Jochem Tanghe tekent bij SK Londerzeel

Jochem Tanghe tekent bij SK Londerzeel

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

SK Londerzeel heeft om de concurrentie te verscherpen nog een extra doelman aangetrokken. Jochem Tanghe heeft immers dinsdag een contract bij de vierdeklasser ondertekend.

Londerzeel ging op zoek naar een nieuwe doelman nadat Andy Vandenabeele reeds enkele weken niet meer opdaagde op de trainingen. Met de nakende schorsing van Alexis Sakalis, die de komende twee speeldagen niet in actie mag komen, in zicht, had men bij de vierdeklasser enkel Maarten Daniëls achter de hand.
 
Tanghe werd bekend bij voetbalminnend België toen hij drie seizoenen geleden als vierde doelman en 18-jarige snaak het doel van SK Lierse in eerste klasse moest verdedigen. Hij speelde toen drie duels, maar ondanks de lof toen, liet Lierse hem op het einde van het seizoen naar Antwerp vertrekken. Daar zat hij twee seizoenen op de bank om uiteindelijk transfervrij te vertrekken en een kleine drie maand later bij SK Londerzeel te tekenen. Tanghe kreeg zijn opleiding bij KV Mechelen die hem al vroeg wegplukten bij SK Reet.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties