Financiële crisis heeft gevolgen voor Liverpool FC

Yves Dekoning
| 1 reacties
Financiële crisis heeft gevolgen voor Liverpool FC
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voetbalclub Liverpool FC is van plan een nieuw stadion te bouwen, maar de planning liep reeds meermaals vertraging op. Door de huidige financiële crisis werd de bouw opnieuw uitgesteld.

Liverpool FC wil nog steeds een nieuw stadion bouwen, maar volgens Rick Parry wacht men tot de huidige financiële crisis achter de rug is. Volgens experts kan dit meer dan een jaar duren. Kostprijs van het project is ongeveer 500 miljoen euro. Een groot deel van dat bedrag moet geleend worden. Parry beweert dat zo'n groot project met zware leningen op dit moment te riskant is. 

Parry ontkent dat er terug zou worden gedacht aan een samenwerking met Everton. "Het project blijft goed, er is alleen een probleem met investeringen, dat probleem lost zichzelf op na verloop van tijd." Verder had Parry het over de problemen binnen het bestuur. "Alles lijkt momenteel redelijk stabiel. Er nadert geen overname. We moeten ons focussen op het sportieve deel." 

De supporters zijn al langer ontevreden met het beleid van eigenaars George Gillet en Tom Hicks. Dat ongenoegen groeit ongetwijfeld opnieuw na dit nieuws.  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties