Irún en Benidorm verwachten Real en Barça

Dave Sentobin
| 2 reacties
Irún en Benidorm verwachten Real en Barça
Foto: © SC

Vandaag is er in Spanje geloot voor de 1/16de finales van de Spaanse beker. Real Unión en Benidorm hebben de hoofdprijs afgeschoten, zij krijgen respectievelijk Real Madrid en Barcelona op bezoek.

Vanaf de 1/16de finale in de Spaanse beker is er een dubbele ontmoeting tussen de twee ploegen. In Irún maken ze zich dus op voor een dubbele bekerconfrontatie met de Spaanse kampioen Real Madrid. De Madrilenen krijgen altijd een warm onthaal in Baskenland. Barcelona van zijn kant krijgt eveneens een tegenstander uit derde klasse, Benidorm. De overige Spaanse deelnemers aan de Champions League – Villarreal en Atlético – treffen ook een ploeg uit Segunda B, namelijk Poli Ejido en Orihuela.
 
De enige ploeg uit de Spaanse vierde klasse die nog actief is in het bekertoernooi – het Baskische Portugalete – heeft een moeilijke tegenstander met de huidige competitieleider in de Primera División, Valencia. De ploeg van De Mul, Koné, Romaric en Dragutinovic – Sevilla – moet Ponferradina zien te verslaan om een ronde verder te kunnen.
 
De overige wedstrijden zijn Elche-Deportivo, Murcia-Racing, Celta-Espanyol, Rayo Vallecano-Almería, Hércules-Valladolid, Castellón-Betis, Athletic-Recreativo, Getafe-Osasuna, Numancia-Sporting y Málaga-Mallorca. De laatste vier affiches zijn twee eersteklassers tegenover elkaar. De heenwedstrijd is op 29 oktober, de terugwedstrijd vindt plaats op 12 november.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties