Mamam op proef bij Birmingham City

Mamam op proef bij Birmingham City
Foto: © SC

Souleymane Mamam is momenteel op proef bij Birmingham City. Volgende week zal er een beslissing genomen worden of de 23-jarige flankspeler al dan niet definitief wordt aangetrokken.

Mamam is al een tijdje op proef bij de koploper uit The Championship en speelde er al twee oefenwedstrijden achter gesloten deuren. Zowel tegen Northampton Town als tegen Aston Villa wist de Togolees de weg naar de netten te vinden. Komende dinsdag staat er nog een oefenwedstrijd op het programma, met name tegen de reserven van Manchester City, en daarna zal er een beslissing genomen worden.
 
Mamam stond eerder al onder contract bij een Engelse ploeg, met name Manchester United. Zij namen de flankspeler in 2003 voor 55 000 euro over van La Semeuse Lomé, maar leenden hem vervolgens vier seizoenen uit aan Antwerp. Hij speelde er 90 wedstrijden en vond acht maal de weg naar de netten. Manchester United besloot het contract van de Togolees niet te verlengen en Antwerp nam hem definitief over. Na vijftien optredens werd echter ook door de tweedeklasser het aflopende contract niet verlengd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties