Shearer wil Newcastle redden

Kevin Van Cutsem
| 0 reacties
Shearer wil Newcastle redden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Newcastle draait het dit seizoen vierkant. Clublegende Alan Shearer heeft nu te kennen gegeven dat hij de Magpies graag zou redden vanop de bank.

Maandag speelde Newcastle 2-2 gelijk tegen Manchester City. Daarmee blijft Newcastle op de voorlaatste plaats in het klassement. Interim-trainer Joe Kinnear kreeg enkele weken geleden de leiding over het team, terwijl eigenaar Mike Ashley een koper zoekt voor de club. Gewezen trainer Sir Bobby Robson liet gisteren dat weer weten dat hij in Alan Shearer (foto) de ideale opvolger ziet om het zinkende schip te redden. Een plan dat Shearer zelf ook wel ziet zitten.
De voormalige spits, en de clubs topschutter aller tijden, is bezig met zijn kwalificaties die nodig zijn om manager te worden in Engeland. Shearer onthulde gisteren dat hij welgedelijk een trainerscarrière plant: “Iedereen weet dat met het plan rondloop om trainer te worden. En waarom zou dat niet kunnen bij Newcastle? I heb mijn UEFA Pro Licence nog niet behaald, maar ik ga ze zeker doen," vertelde hij aan BBC Radio Five Live.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties