Bologna haalt opnieuw ervaren rot bij Lazio Roma

Bologna haalt opnieuw ervaren rot bij Lazio Roma

FC Bologna wil zich koste wat het kost handhaven op het hoogste Italiaanse niveau en zoekt vooral versterking in Rome. De club van onze landgenoot Gaby Mudingayi haalde bij Lazio Manuel Belleri weg.

Manuel Belleri is al de tweede speler die tijdens deze wintertransferperiode de overstap maakt van Lazio naar Bologna. Eerder deed Massimo Mutarelli hem dat voor. Belleri, een 31-jarige rechtsachter, speelt de komende zes maanden op uitleenbasis in het Stadio Renato Dall'Ara.

Belleri past niet meer in de toekomstplannen van Lazio. Hij mocht dit seizoen nog maar één keer aantreden in competitieverband, maar de partij tegen Udinese kon hij zelfs niet uitspelen omdat hij een lichte blessure opliep. Bij de rust moest hij al vervangen worden. Langer dan drie kwartier stond hij dus nog niet op het veld.

De speler mag nu zijn kunnen bewijzen aan Bolognatrainer Sinisa Mihajlovic. Het contract van de rechtsachter loopt aan het einde van dit seizoen af. Belleri heeft er dus alle baat bij om Mihajlovic te overtuigen zodat hij eventueel definitief transfervrij kan aangeworven worden. Belleri speelde eerder in zijn loopbaan voor Empoli, Udinese en Atalanta Bergamo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties