Juventus verwacht excuses Inter en sanctie Mourinho

Jeroen Pyl
| 20 reacties
Juventus verwacht excuses Inter en sanctie Mourinho
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

José Mourinho heeft het nu echt volledig verkorven bij Juventus. De Oude Dame pikt de beschuldigingen niet die The Special One afgelopen week uitte op een persconferentie. Het bestuur van Juventus eist dat Inter haar coach nu sanctioneert.

Mourinho voerde vorige week op een persconferentie een minutenlange klaagzang op. De Portugees kan het duidelijk niet verkroppen dat zijn collega’s Luciano Spalletti (AS Roma) en Claudio Ranieri (Juventus) zo vaak in de spotlight staan.
 
“Bovendien praten de media niet over de achterstand van elf punten van AC Milan, ze praten niet over AS Roma dat met het beste middenveld in de Serie A geen prijzen zal pakken en ook niet over het feit dat Juventus telkens wint dankzij arbitraire dwalingen”, spuwde The Special One zijn gal.
 
Die laatste opmerking is in Turijn in het verkeerde keelgat geschoten. Op de website reageerde de club op de beschuldigingen. “We hebben de kritiek van de Internazionale-coach goed bestudeerd en met afschuw onthaald. We hopen dat Inter deze beschuldigingen zal intrekken en haar coach er voor op de vingers zal tikken.”
 
“Deze uitspraken tonen een gebrek aan respect voor Juventus, maar ook voor het Italiaanse voetbal. Clubvertegenwoordigers hebben de plicht om beleefdheid en verantwoordelijkheid te tonen om de internationale uitstraling van het Italiaanse voetbal niet aan te tasten”, besloot La Vecchia Signora.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties