Oudenaarde en Woluwe-Zaventem kunnen gouden zaken doen

Rombaux Gunther
| 1 reacties
Oudenaarde en Woluwe-Zaventem kunnen gouden zaken doen

Dit weekend staan de inhaalwedstrijden van de zestiende speeldag op het programma. KSV Oudenaarde en Woluwe-Zaventem staan voor een belangrijk duel met het oog op de tweede periode en de titelstrijd.

Zaterdagavond trekt Aalst voor de tweede opeenvolgende week naar het Tivoli stadion. Ditmaal echter in het gezelschap van een nieuwe trainer en met Centre als tegenstander. Op zondag gaat Oudenaarde tegen WS Woluwe op zoek naar de drie punten die hen de tweede periodetitel kan opleveren. Gent Zeehaven staat voor de moeilijke verplaatsing naar Peruwelz. Wielsbeke kan van eventueel puntenverlies van Gent gebruik maken om meer afstand te nemen van een rechtstreekse degradatieplaats. Voorwaarde is wel dat er gewonnen wordt van Diegem. Woluwe-Zaventem wacht een belangrijk duel. Winst tegen Waregem levert hen de leidersplaats op. Union heeft nog geen zekerheid over een verlengd verblijf in derde klasse en morst tegen Sottegem best niet teveel met de punten. In de laatste wedstrijd maakt FCN Sint-Niklaas de trip naar de Borinage.

Leider Wetteren en La Louvière krijgen een weekje rust. Zij werkten hun partij van de zestiende speeldag reeds eind vorig jaar af.



Za. 20u. URS Centre - E.Aalst
Zo. 15u. WS Woluwe - KSV Oudenaarde
Zo. 15u. SC Wielsbeke - Diegem Sport
Zo. 15u. Peruwelz - Gent Zeehaven
Zo. 15u. Woluwe-Zaventem - RC Waregem
Zo. 15u. SV Sottegem - Union SG
Zo. 15u. RBD Borinage - FCN Sint-Niklaas

Wetteren - La Louvière 4-1

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties