PSG is Hoarau voor twee belangrijke weken kwijt

Mathias Dumarey
| 0 reacties
PSG is Hoarau voor twee belangrijke weken kwijt

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paris Saint-Germain is zo goed als uitgeschakeld voor de Franse titel na enkele mindere resultaten in de jongste weken en nu is het ook nog topschutter Guillaume Hoarau twee weken kwijt. Hij is out met een liesblessure.

Guillaume Hoarau was al zeventien keer doeltreffend dit seizoen voor de Parijzenaars. Hij raakte zaterdag gekwetst aan de lies en moest na overleg met de medische staf verstek laten gaan voor de partij van vorig weekend tegen Stade Rennes. Daar kreeg PSG een nieuwe opdoffer te verwerken. Het verloor op eigen veld met 0-1 van Stade Rennes en zag daardoor de titelkansen fel slinken.

Ondertussen bleek dat Hoarau twee wedstrijden zal uitgeschakeld zijn. Hij mist zo de uitwedstrijd bij Le Mans en de thuiswedstrijd tegen AJ Auxerre. Met nog vier speeldagen voor de boeg hebben de hoofdstedelingen acht punten achterstand op de leiders Girondins Bordeaux en Olympique Marseille. De eerste twee plaatsen geven recht op rechtstreekse deelname aan de Champions League, de derde plaats is goed voor een voorronde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties