Berlusconi beschuldigt Ancelotti van slecht seizoen

Tom Drossaert
| 8 reacties
Berlusconi  beschuldigt Ancelotti van slecht seizoen
Foto: © SC

AC Milan is niet aan zijn sterkste seizoen bezig. Eigenaar Silvio Berlusconi wijt de mindere resultaten aan het tactisch falen van trainer Carlo Ancelotti.

 

Milan is de laatste weken aan een opmars bezig in het klassement, maar de afstand met leider en stadsrivaal Inter lijkt met zeven punten op drie wedstrijden van het einde te groot. Volgens Berlusconi is oefenmeester Ancelotti de grote schuldige aan het mislopen van de Scudetto dit jaar.


 

“Als we dit jaar geen kampioen worden, is dat alleen maar de schuld van Ancelotti. Met de spelers die we hebben, hadden we Inter makkelijk het hoofd kunnen bieden. Vaak hebben we voor de verkeerde tactiek gekozen. Veel spelers bij ons zijn goed met de bal en daar moeten we dan ook het accent op leggen.”, aldus Berlusconi in Repubblica.


 

Intussen wordt er druk gespeculeerd over de vermeende opvolger van Ancelotti. Een naam die steeds nadrukkelijker in de spotlights komt, is die van Frank Rijkaard. De Nederlander heeft aangegeven klaar te zijn om terug een topclub te trainen. Naast Rijkaard draagt Johan Cruijff ook Marco Van Basten naar voor als potentiële kandidaat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties