Maldini: "AC Milan moet CL nu uit zijn hoofd zetten"

Mathias Dumarey
| 16 reacties
Maldini: "AC Milan moet CL nu uit zijn hoofd zetten"
Foto: © SC

Paolo Maldini (foto), sinds kort ex-speler van AC Milan, begrijpt de club van zijn hart niet. Hij is van mening dat de Rossoneri hun ambities flink zullen moeten afslanken na het vertrek van sterspeler Ricardo Kaká naar Real Madrid.

AC Milan verkocht begin deze week Ricardo Kaká voor een transfersom tussen de 65 en 70 miljoen euro aan Real Madrid. Die transactie kan Paolo Maldini niet echt verkroppen. Hij snapt wel dat AC Milan het geld nodig heeft, maar de ambities zullen bijgesteld moeten worden.

"Kaká is de eerste speler van dit kaliber die AC Milan van de hand doet. In het verleden zou de club er niet eens aan gedacht hebben om een speler van dat niveau te verkopen. Hij is samen met Cristiano Ronaldo en Lionel Messi een van de beste voetballers op de wereld. Het besluit om Kaká is begrijpelijk niet goed gevallen bij de spelers en de supporters. Kijkende naar de financiën is een verkoop misschien wel logisch, maar het bestuur moet nu niet gaan eisen dat de club nog eens de Champions League wint. Zonder de aanwezigheid van Kaká is dat gewoon een utopie", is Maldini hard voor de Rossoneri.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties