Gerets zet Deschamps onder druk

Nico Wieme
| 4 reacties
Gerets zet Deschamps onder druk
Foto: © SC

Eric Gerets is sinds dit seizoen geen trainer meer van Olympique Marseille. Onze landgenoot heeft echter druk gezet op de schouders van huidig trainer Didier Deschamps.

Hoewel Eric Gerets (foto boven) niets meer te maken heeft met Olympique Marseille, volgt hij de prestaties van zijn ex-ploeg nog op de voet. De ‘Leeuw van Rekkem’ ziet in de Franse Ligue 1 maar één team capabel om kampioen te worden en dat is L’OM.

 

“Ik hoop dat de ploeg, mede dankzij de gerealiseerde transfers, komend seizoen veel sterker zal zijn”, verklaart Gerets in L’Equipe. “Het zou mij ten zeerste verbazen, mocht dat niet het geval zijn.”

 

“Als wij er al in geslaagd zijn tweede te worden met de ploeg die we vorig seizoen hadden, dan wil de logica dat Marseille op het einde van komend seizoen gewoon op nummer één staat”, aldus de coach van Al Hilal.

 

Didier Deschamps (foto rechts) heeft geld gekregen om veel betere spelers te kopen dan ik vorig jaar kon doen. Aan hem nu om te bewijzen dat hij beter kan doen dan ik”, legt Gerets nu al druk op de huidige trainer van Marseille.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties