Juve blikt Samp in, Milan gelijk in Napoli

De Nijs Michael
| 5 reacties
Juve blikt Samp in, Milan gelijk in Napoli
Foto: © SC

Terwijl er in heel wat Europese landen bekervoetbal werd afgewerkt, stonden de Italiaanse eersteklassers in de competitie tegenover elkaar. Juventus haalde snoeihard uit tegen seizoensrevelatie Sampdoria.

Juventus - Sampdoria: 5-1

Sampdoria zakte als fiere nummer twee af naar Turijn, maar de bezoekers gaven nooit de indruk dat ze Juventus iets in de weg konden leggen. De Oude Dame stond bij de rust al 2-0 voor dankzij doelpunten van Amauri en Chiellini.

Na de koffie nam de thuisploeg nog meer afstand. Camoranesi en Amauri zorgden voor de 4-0, alvorens Pazzini de eer van Sampdoria kon redden. Het slotwoord was uiteindelijk voor Trézéguet, hij kon de 5-1-eindcijfers vastleggen.

Napoli - AC Milan: 2-2

Milan heeft er enkele sterke weken opzitten en aanvankelijk was er ook tegen Napoli geen vuiltje aan de lucht. De zwart-roden stonden bij de rust 0-2 voor dankzij doelpunten van Inzaghi en Pato.

Ook in de tweede helft ging het goed voor Milan, tot de blessuretijd aanbrak. Daarin trof de thuisploeg nog twee keer raak via Cigarini en Denis, waardoor de partij eindigde op een 2-2-gelijkspel.

Overige uitslagen:

Bologna-Siena 2-1
Catania-Chievo Verona 1-2
Genoa-Fiorentina 2-1
SS Lazio-Cagliari 0-1
Livorno-Atalanta Bergamo 1-0
Parma-Bari 2-0
Udinese-AS Roma 2-1
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties