Transferdagboek 7/1: Fabregas, Alex, Iaquinta en Campbell

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
Transferdagboek 7/1: Fabregas, Alex, Iaquinta en Campbell
Foto: © SC

Tijdens de wintermercato duiken er overal transfergeruchten op. Voetbalkrant.com houdt voor u de internationale pers in het oog en serveert u de interessantste pistes.

Palermo-verdediger Simon Kjaer is gejaagd wild op de transfermarkt. Volgens Sky Sport staat hij op het lijstje van Chelsea. Tuttosport meldt dat ook Newcastle en Wolfsburg hem volgen. Manchester United en Liverpool hadden zich eerder al gemeld.

Ook op het lijstje van Chelsea volgens The Times: Vincenzo Iaquinta. Hij moet het vertrek van Drogba tijdens de Africa Cup opvangen. Vraagprijs: 8 miljoen euro.

Volgens de Gazzetta dello Sport wil Bologno het 18-jarige Italiaanse talent Federico Macheda zes maanden huren van Manchester United. Ook Real Zaragoza is geïnteresseerd.

Nog volgens de Italiaanse sportkrant: Inter-middenvelder Amantino Mancini wordt gevolgd door Olympique Marseille, Olympiakos, PSG en ex-club AS Roma. De Romeinen willen hem ruilen voor Julio Baptista.

Cesc Fabregas zou van Arsène Wenger Arsenal mogen verlaten voor Real Madrid, meldt Marca. De Fransman wil dan wel Real Madrid-speler Gonzalo Higuain in de plaats om de blessure van Robin Van Persie op te vangen.

De Italiaanse zender Mediaset Sport suggereert dat Alex mogelijk Chelsea inruilt voor Genoa. De Braziliaanse verdediger zit bij The Blues meestal op de bank.

Fred wil terugkeren naar Europa. De Braziliaanse ex-spits van Lyon is momenteel in dienst van Fluminense. Volgens Globo Esporte zou de 26-jarige Fred 1,2 miljoen euro moeten kosten.

 

Gary Cahill heeft de clubs voor het uitzoeken. De Bolton-verdediger wordt volgens de Britse pers gevolgd door Manchester United, Manchester City, Tottenham, Juventus en AC Milan. Vraagprijs: 16,7 miljoen euro.

The Daily Mail meldt dat Eidur Gudjohnsen na Blackburn Rovers ook gevolgd wordt door West Ham en Tottenham. Die laatste wil de spits van AS Monaco alleen halen als Ruud van Nistelrooij niet komt.

Thomas Vermaelen krijgt bij Arsenal mogelijk de concurrentie van Sol Campbell, meldt The Daily Mail. Hij was in het verleden al actief voor de Gunners en stond ook al in de belangstelling van Manchester United.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties