Transferdagboek 27/01: Gudjohnsen, Hunt, Quincy

Wouter Laeremans
| 0 reacties
Transferdagboek 27/01: Gudjohnsen, Hunt, Quincy
Foto: © SC

Tijdens de wintermercato duiken er overal transfergeruchten op. Voetbalkrant.com houdt voor u de internationale pers in het oog en serveert u de interessantste pistes.

Eidur Gudjohnsen zou volgens de Franse krant l’Equipe uitgeleend worden aan West Ham United. De aanvaller van Monaco heeft nog een contract tot 2011. Ook Tottenham wil de Ijslander graag in de kern.


Ajax zou na Lodeiro geen spits meer aantrekken, maar volgens de Hongaarse pers azen de Amsterdammers op Rudolf Gergely (24). De Hongaarse voetballer van het Jaar die bij Debrecen speelt, is na dit seizoen einde contract.
 

In de Britse media circuleert de naam van Stephen Hunt. De aanvaller van eersteklasser Hull City zou naar reeksgenoot Wolverhampton kunnen voor ongeveer 4 miljoen euro.
 

Quincy Owusu-Abeyie zou Portsmouth,  de ploeg van Anthony Vanden Borre, komen versterken. De Ghanese Nederlander komt bij zijn club Spartak Moskou maar weinig aan spelen toe en zou nu dus terugkeren naar de Premier League. Hij speelde eerder voor Arsenal en Birmingham City.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties