Vandenbergh: "Het vertrouwen is gegroeid"

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
Vandenbergh: "Het vertrouwen is gegroeid"
Foto: © SC

Kevin Vandenbergh moest zondag bij Utrecht terug tevreden zijn met een plaatsje op de bank. Voor het eerst sinds 8 november kreeg de 26-jarige aanvaller ook geen speelminuten toebedeeld.

Tegen Twente en Roda JC stond Vandenbergh nog in de basis bij FC Utrecht. Door de terugkeer van de Zambiaan Jacob Mulenga van de Africa Cup verdween onze landgenoot terug uit de ploeg. “Jammer, want samen met Mulenga zou ik een goed duo vormen, maar ik moet de keuze van de trainer respecteren.”


Vandenbergh, die sinds begin november alleen de partij tegen Ajax moest missen door ziekte, geeft de moed zeker niet op. “Ik heb voel me hier al heel het seizoen goed in mijn sas, ook toen ik niet speelde. Nooit heb ik me hier slecht gevoeld. Sinds mijn basisplaats en doelpunt tegen NAC Breda is mijn vertrouwen wel terug gegroeid. Een paar keer spelen, dat doet veel met een voetballer.”


“Nu wil ik zoveel mogelijk spelen en af en toe een doelpuntje mee pikken. Vanaf morgen zal ik terug keihard werken om mijn plaats in de ploeg te veroveren. Na training blijf ik altijd nog even met Dries (Mertens, nvdr.) en enkele ploegmaats hangen om aan de afwerking te schaven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties