"'Wreed content' over Mertens en Wuytens"

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
"'Wreed content' over Mertens en Wuytens"
Foto: © SC

FC Utrecht heeft naast Hans Somers en Kevin Vandenbergh sinds afgelopen zomer nog twee Belgen rondlopen. Jan Wuytens en Dries Mertens groeiden in korte tijd uit tot vaste waarden. Trainer Ton du Chatinier is vol lof over de prestaties van zijn aanwinsten.

“Ik ben zeer te spreken over hoe ze zich ontwikkelen bij de club”, vertelt Utrecht-trainer Ton du Chatinier aan Voetbalkrant.com. “Jan Wuytens heeft al een tijdje bij Heracles in de Eredivisie gespeeld. Voor Dries Mertens (foto) is het pas zijn eerste jaar in de Eredivisie. Ik ben zoals ze dat in België zeggen wreed content.”


Du Chatinier is er van overtuigd dat Mertens en Wuytens het potentieel hebben om een selectie voor de nationale ploeg af te dwingen. “Er zijn zelfs al scouts geweest van de Rode Duivels geweest voor hen”, zegt de Nederlandse oefenmeester.


“Zowel Jan als Dries hebben het talent om voor de nationale ploeg geselecteerd te worden. Maar dat hangt van Dick Advocaat af. Wij hebben trouwens een goede verstandhouding met hem”, aldus du Chatinier.

Auteur: Ward Callens

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties