Vertonghen: "Jammer van die gele kaart”

Vertonghen: "Jammer van die gele kaart”
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jan Vertonghen was paraat achteraan bij Ajax en dat resulteerde in een verdiende 3-0 zege tegen Twente Achteraf was de verdediger tevreden met de prestatie van zijn ploeg. Enige smet was een nieuwe gele kaart, die hem een schorsingsdag opleverde.

“Onze goal viel een beetje uit het niets, en toen ging het lopen voor ons”, zegt de verdediger voor de camera’s van Ajaxtv. “Voor rust valt die tweede goal nog en dan wisten we dat we het konden uitspelen.”

"in de tweede helft hebben we ook weinig weggegeven, denk ik. En met het derde doelpunt twintig minuten voor tijd hadden we de zege binnen. Achteraf in de kleedkamer was het rustig, maar dat is altijd zo bij ons. We lieten geen champagne knallen, want daar is voorlopig nog niet veel reden toe.”

Zaterdag moeten de Amsterdammers op bezoek bij Heerenveen, maar dat zal zonder Jan Vertonghen zijn.  “Ja die gele kaart was een beetje zonde. In de laatste minuut en het stond al 3-0. Ik ging in duel, trok me nog terug maar die speler liet zich vallen. Wegenreef vond het nodig om daar een kaart voor te trekken. Jammer.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties