Mourinho stelt eerlijkheid arbiters Serie A in vraag

Mathias Dumarey
| 17 reacties
Mourinho stelt eerlijkheid arbiters Serie A in vraag
Foto: © SC

José Mourinho (foto) was gisteren na de wedstrijd van zijn Inter Milaan tegen Chelsea in de achtste finale van de Champions League andermaal zichzelf. Hij was ziedend dat Fiorentina in een inhaalpartij tegen AC Milan een penalty werd onthouden.

Inter Milaan won gisteren met 2-1 van Chelsea terwijl AC Milan in de Serie A met 1-2 de maat kon nemen van AC Fiorentina. Bij een 1-1-tussenstand in het Stadio Artemio Franchi in Firenze had Ricardo Montolivo inderdaad een strafschop verdiend nadat hij in de zestienmeter werd neergehaald door Thiago Neves. Even later trapte Alexandre Pato aan de overkant wel de winnende treffer voor de Rossoneri binnen.

"Ik heb nog geen beelden gezien, maar ik heb gehoord dat het net hetzelfde was als in hun wedstrijd tegen Bari", aldus José Mourinho die hierop speculeert op een nieuw Calciopoli-schandaal. "Niet zolang geleden hadden ze hier een schandaal. Voor mij was dat teleurstellend. Ik geef mijn gezin te eten met geld dat ik op een eerlijke manier heb verdiend. Ik kwam naar Italië als een eerlijk man en zal ook op deze manier dit land weer verlaten", aldus Mourinho die zo dus suggereert dat niet iedereen eerlijk is in de Serie A.

Pittig detail is wel dat Chelsea gisteren vlak voor het rustsignaal ook een loepzuivere penalty mocht claimen toen Salomon Kalou werd gehaakt in de zestienmeter door Walter Samuel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties