De Sart: "We zijn fris voor confrontatie met Panathinaikos"

Ward Callens
| 0 reacties
De Sart: "We zijn fris voor confrontatie met Panathinaikos"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard is in Griekenland voor het Europa Leagueduel tegen Panathinaikos Athene. “Na twee weken zonder wedstrijden zijn we fris voor deze confrontatie” meent assistent-trainer Jean-François De Sart.

“In die twee weken hebben we goed kunnen werken op fysiek en tactisch vlak. Nu krijgen we vier matchen in twaalf dagen, maar we zijn er klaar voor”, meent Jean-François De Sart. “We kennen de sterke punten van Panathinaikos. Vooral spits Djibril Cissé zit in de vorm van zijn leven.”

“Ze zijn offensief beter dan defensief en hebben meer ervaring dan wij”, vervolgt de Luikse assistent. “Maar wij hebben al onze kwaliteiten getoond tegen Salzburg en rekenen op ons enthousiasme.

Niet alleen de dubbele confrontatie met Panathinaikos is van levensbelang voor de Rouches, in de Belgische competitie moeten er absoluut nog zes punten gepakt worden willen ze in Luik de play-offs I nog halen. “We zijn nu in Athene en focussen op de match tegen Panathinaikos”, reageert De Sart. “Aan de competitie denken we even niet.”

“Het is niet zo dat het ene primeert op het andere. Beide doelen zijn belangrijk voor de club. Wat de competitie betreft, is de hoop in elk geval aanwezig om in de top zes te eindigen. We hebben ons lot in eigen handen. Het geloof is gegroeid en we kijken er met positivisme naar uit”, aldus De Sart. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties