Gillet pakt strafschop bij Lazio (video)

Philippe Crols
| 6 reacties
Gillet pakt strafschop bij Lazio (video)
Foto: © SC

Jean-François Gillet was met Bari de afgelopen weken in mindere doen. De club van onze landgenoot moest zelfs bang naar onder kijken. Afgelopen zondag boekte Bari in Rome echter zijn tweede zege op rij. Het behoud is zo eigenlijk een feit.

Bari telt momenteel veertien punten voorsprong op Livorno, het team dat op de eerste degradatieplaats staat (18de). Er zal dus al heel wat moeten gebeuren, wil Bari volgend seizoen niet in de Serie A spelen. Zondag boekte Bari, met Jean-François Gillet (foto) negentig minuten tussen de lijnen, een 0-2-zege op bezoek bij Lazio. Lazio verkeert wel in degradatiegevaar. Voor Gillet was het trouwens de tweede clean sheet op rij. Hij speelde ook een belangrijke rol, want de Rode Duivel stopte een strafschop.

Gillet stopt de strafschop na 1:40.

 

Bologna telt met nog tien speeldagen te gaan drie punten minder dan Bari. Het slikte thuis tegen Sampdoria een late 0-1, maar diep in blessuretijd kon het team van Gaby Mudingayi alsnog gelijk maken. Het werd dus 1-1. De verdedigende middenvelder speelde heel de match.

Cagliari heeft na het 5-3-verlies in Genoa dan weer een punt meer dan Bari. Radja Nainggolan kwam bij Cagliari niet van de bank.

In de Italiaanse Serie A werd er afgelopen weekend trouwens vlot gescoord: 39 doelpunten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties