Weer heel wat commotie rond Balotelli

Mathias Dumarey
| 9 reacties
Weer heel wat commotie rond Balotelli
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mario Balotelli (foto) blijft maar voor ophef zorgen in Italië. Zo trok hij gisteren in een tv-programma in de laars lachend een shirt van AC Milan aan.

Mario Balotelli werkt zich steeds meer in nesten bij Inter Milaan. Gisteren trok hij al lachend een shirt van AC Milan aan, de grote rivaal. Eerder deze maand had hij ook al laten optekenen altijd al een fan van de Rossoneri te zijn geweest en hij werd ook al regelmatig gespot in de tribunes bij wedstrijden van AC Milan. Logischerwijs zijn de fans van Inter hiermee niet gelukkig. Met zijn nieuwe provocatie om een shirt van AC Milan aan te trekken met achteraan zijn naam erop, zal zijn verhouding met de fans er zeker niet op verbeteren.

Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Balotelli, probeerde na afloop van het tv-programma zijn cliënt nog te verdedigen. "Ik ben heel diep teleurgesteld in de makers van het interview. Het is een grap van een zeer bedenkelijk niveau. Mario is nog steeds maar een jongen van negentien en hij begrijpt nog niet altijd de consequenties van zijn daden. Ik hoop dat de fans begrijpen dat het ging om een amusementsprogramma en dat ze het Mario niet al te kwalijk nemen."

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties