Scharner kondigt vertrek origineel aan
Mathias Dumarey
| 0 reacties
Scharner kondigt vertrek origineel aan

Paul Scharner verlaat op het einde van dit seizoen Wigan Athletic. Hij zou in de belangstelling staan van Everton en Fulham en wilde de fans van 'The Latics' op een originele manier vaarwel zeggen.

Paul Scharner is een excentrieke Oostenrijkse international die in Engeland bekend staat om zijn vaak opvallende verschijningen. Ook om zijn vertrek aan te kondigen aan de fans had hij een originele manier klaar. Maandag verscheen hij bij de competitiewedstrijd tegen Hull City op het veld met zijn haar gekleurd in de clubkleuren van Wigan en op zijn achterhoofd was het woord 'thanx' geschoren.

"Ik heb hier een geweldige tijd meegemaakt en ik vertrek hier echt met de tranen in mijn ogen. Als het aan mij ligt, blijf ik in de Premier League voetballen en dat bij een club waar ik op het middenveld kan spelen. Maar het is nu nog te vroeg om te zeggen waar ik zal tekenen", aldus Scharner op SkySports.

De 30-jarige Scharner speelde voor hij naar Wigan Athletic kwam in eigen land voor Austria Wien en Red Bull Salzburg en ook nog in Noorwegen bij Brann Bergen.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21812 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties