Waarschuwing voor mol kost speler gele kaart

Steurbaut Kersten
| 1 reacties

Je zal maar eens de scheidsrechter willen waarschuwen voor een mogelijk gevaar op het veld. Prompt krijg je een gele kaart onder de neus geduwd. Het overkwam de Brit Sean Williams van de semi-profploeg Cradley Town.

In de eerste helft tegen Shawbury United probeerde Williams de scheidsrechter er attent op te maken dat er zich een dode mol op het veld bevond. De fluitenier besteedde weinig aandacht aan zijn betoog en haalde een gele kaart uit zijn achterzak.

“Ik kon mijn ogen niet geloven”, reageerde Williams na de wedstrijd. Hij wilde me niet geloven en zei alleen maar dat ik weg moest gaan. Zelfs de fans en de coach van de tegenpartij zeiden dat de scheids in de fout ging.”

De man in het zwart dacht dat Williams zijn ongenoegen kwam uiten over een scheidsrechterlijke beslissing. Tijdens de rust besefte hij echter dat de speler alleen maar goede bedoelingen en bood hij zijn excuses aan.

Williams zal het echter worst wezen. De gele kaar voor de aanvaller blijft behouden en ook de boete moet betaald worden. Toch was er positief nieuws voor Williams, Cradley Town won met 8-2.